Случаи от практиката с Бахова терапия 1-ва част

1. Е. Ив. e жена на 32 год. е със слънчева алергия. След няколко месеца прием на капките на д-р Бах и мазане със SOS на засегнатите участъци алергията изчезна.

2. М. М. е жена на 76 год. страда от [highlight] Диабет [/highlight] втори тип от 24 години, с повишен холестерол, с високо кръвно, с исхемична болест, с глаукома, с периодично главоболие.  Пие капките на д-р Бах вече 10 месеца. Пръска очите си със специално приготвен разтвор от цветните есенции. Още на 5-ия  месец резултатите от изследванията и са в нормални граници. Въпреки това продължава да пие капките и да си пръска очите. Чувства се много добре.

3. Кр. Р. е дете на 3 години. Членовете от семейството приемат от месеци капките на д-р Бах и установиха с голяма радост, как при повишаване на температурата на детето бързо успяват да я свалят като му дават да пие SOS и втриват на челото по 2-3 капки от SOS.

4. З. М. е жена на 30 години и страда от [highlight] Псориазис [/highlight] , нередовен цикъл и постоянна болка в лявото подребрие – в областта на далака. След два месеца прием на капките на д-р Бах болката вляво отшумява, цикълът се нормализира, а псориазисът е в ремисия. Лечението продължава.

Случаи от практиката с Бахова терапия 1

5. Н. М. е жена на 34 години със силно безпокойство и тревожност, безпричинни страхове, страда и от кървящи хемороиди. Започва да пие капките на д-р Бах и още на втората седмица проблемът с [highlight] Хемороидите [/highlight] отшумява, а в края на месеца жената възвръща усмивката си.

6. Щ. Г. е дете на 6 години. От няколко месеца започва да сънува кошмари, вика насън. Две седмици след като започва да пие капките на д-р Бах детето си връща спокойния сън.

7. Хр. Н. е мъж на 24 години. Месеци наред страда от силно главоболие. Започва да си внушава, че е нелечимо болен. Въпреки че медицинските изследвания са добри, главоболието продължава. След два месеца прием на индивидуална комбинация и SOS [highlight] Главоболието [/highlight] изчезва напълно.

8. Н. П. е мъж на 41 години. На две места по тялото му се явяват по различно време незаздравяващи ранички с коричка, които не го притесняват, но и не изчезват. Не си е правил изследвания. След един месец прием на капките и втриване по една капка от индивидуалната комбинация върху раничките, тази която е „по-младата” изчезна. Лечението продължава.

Случаи от практиката с Бахова терапия 29. Т. Н. е жена на 43 години с високо кръвно налягане. Започва да пие капките за сваляне на [highlight] високото кръвно налягане [/highlight] и периодично втрива по няколко капки в тила. След два дни кръвното се нормализира. Продължава да пие капките.

10. М. Ф. е жена на 31 години със силни неоснователни страхове и тревоги, с нежелание за комуникация. Още през първия месец след като започна лечението състоянието и се подобри очевидно. Лечението продължава.

11. З. Ив. е жена на 34 години със студова алергия от 20 години. В началото на всяка есен пръстите на ръцете и се подуват, почервеняват и започват да я сърбят силно и болезнено. Още с първите симптоми на алергията жената започна да пие от капките на д-р Бах и да маже пръстите на ръцете си със специално приготвен крем. До два дни симптомите изчезнаха и повече не са се появили.

12. Ив. А. е жена на 30 години  с появяващо се безпокойство и страх в определен час от деня. Само след два дни прием от индивидуалната комбинация неприятните емоции изчезнаха, а и желанието да запали цигара също. (Това за цигарите се случи в моята практика за първи път толкова бързо).

13. Я. Н. е жена на 41 години  и работи на компютър. Оплакваше се от силна преумора на очите. Започна да пръска очите си със специално приготвена комбинация от Капките на Бах и оплакванията изчезнаха. (Подобни пациенти са доста, затова няма ги изброявам).

14. М.Д.Й. – Преди 7 години получих силен емоционален срив. Бутна ме на легло, не можех да се храня, имах непрекъснати спазми в областта на слънчевия сплит, постоянно ми се гадеше, отслабнах много, беше ме срам да излизам навън. Постоянно ме стягаше сърдечната област, беше ме страх, че ще полудея. Даже в по- късен етап, когато получавах такива кризи (а това с времето ставаше все по често) цялото ми тяло започваше да трепери, даже на моменти не ми се живееше. Връщах се скапана след работа и единственото нещо, което исках да направя е да легна и да спя 24 часа в денонощието.
През тези 7 год. обиколих какви ли не лекари, билкари, психиатри, врачки, опитах какво ли не, но всичко имаше краткотраен ефект. Променяха терапия ми с поредните нови, експериментални хапчета (които в повечето случаи бяха успокоителни- золофт, ривотрил, диаксид, атаракс, анафранил) , за кратко ми помагаха, докато не започнах да повръщам от тях, тялото ми вече отказваше да ги приема.
Чух за терапията на д-р Бах и без да се замисля се свързах с терапевта Зоя Чакърова, за да опитам и това чудо, а то наистина се оказа чудо. Усетих ефекта от капките още на 2-рия ден (чувството е невероятно, обичаш целия свят, имаш жажда за живот) бях предупредена от нея за лечебната „криза“. При мен се появи чак на втория месец, но я преодолях бързо. С времето започнах да виждам живота и всичко около мен с „розови очила“, нямаше вече сила, която да ме върне в стария, объркан и мрачен свят. Не приемам никакви хапчета, само капчиците на д-р Бах. Всеки месец комбинацията е различна- според състоянието ми. За една година аз се превърнах в щастлив, позитивен, усмихнат, весел, силен и уверен в себе си човек. Върнах си изгубените килограми, спортувам редовно, страхът в мен изчезна и знам, че няма нещо с което да не мога да се справя. Интуицията ми се изостри и по този начин усещам хората и ситуациите в които попадам. Децата ми първи забелязаха промяната в мен (и те поискаха капки), приятелите ми се радват на новото ми „АЗ“…..Да, това съм аз весела, усмихната, позитивна, радвам се на живота и на малките неща в него. Детето в мен се събуди. Аз съм най-щастливият човек…..хората, които ме познават вече ме наричат СЛЪНЧИЦЕ!!!

Бъдете здрави!

[highlight] Зоя Чакърова [/highlight]