Капки на Бах – SOS за спешна помощ

Бах терапия

Това е най-силната комбинация от 5 цвята – Chery plym – Дива джанка, Clematis – Повет, Impatiens – Слабонога, Rock rose – Скална роза, Star of Bethlehem – Витлеемска звезда. Спасителното лекарство е фантастично при спешни случаи, кризи, стрес, трудни ситуации в живота като смърт, катастрофа, внезапни лоши новини, час при зъболекар, лекар, явяване на изпит, на сцена и всичко, което ви действа „разтърстващо”.

[notification type=“notification_warning“ ]Взема се веднага след стресова ситуация или в очакване на такава !!![/notification]

С капките SOS се облекчават менструални болки, колики, епилептични кризи, мигрена, сърдечни болки и др. подобни, в случай, че се използват при първоначалните сигнали. SOS помага при страх, шок, стрес, паника или припадъци, които придружават тези ситуации и стимулира естествения оздравителен процес. Използва се успешно при алергии, зачервявания, посинявания от удар, натъртване, навяхване. Много ефикасно е да се ползва вечер при настинка. Стабилизира състоянието на имунната система през нощта. Използва се успешно за сваляне на висока температура.

Начин на прием:

За да усетите въздействието на SOS веднага накапете 2-3 капки в устата или върху темето … или в основата на китките … или зад ушите … или Бах терапиявърху сърдечната област. А за да бъде ефектът траен, капнете 4 капки SOS в чаша вода, сок, чай или друга течност и го изпийте. Капките за спешна помощ се използват в случаите на лечебни кризи по време на терапията. Приемат се в случаите на нужда, които са описани по-горе. Могат да се вземат дори през 5 минути, докато състоянието на пациента не се стабилизира, защото няма възрастови ограничения, няма противопоказания. Капките за спешна помощ вървят ръка за ръка с индивидуалната комбинация, необходима за лечението.

SOS се ползва още при:

  • ухапване от насекомо – комар, пчела, паяк… капва се SOS върху мястото и се втрива.
  • ставни болки – третира се болезненото място с SOS.
  • кожни раздразнения – капват се 2 или 3 капки SOS и се втриват внимателно.
  • сърдечни болки – капват се 2 или 3 капки SOS върху сърдечната област и се втриват.
  • главоболие – втриват се 2 или 3 капки SOS върху болезненото място.
  • припадък – капват се 4 капки SOS в устата на човека. Втриват се 4 капки върху темето. По 3 капки се втриват в основата на китките. По 2 капки се втриват зад ушите.

Още по темата прочети в [highlight] Цветотерапия на д-р Бах при деца, [/highlight] а също така и [highlight] Случаи от практиката с Бахова терапия [/highlight]

За допълнителна информация и консултации пишете на:

За поръчка на есенции прочети [highlight] Капки на Бах [/highlight]