Характеристики на числата от 1 до 9 според датата на раждане

числа дата на раждане

Първото нещо, което трябва да направите е да редуцирате цифрите от своята рожденна дата до едноцифрено число. Например, числото 13  се редуцира така:  1+3=4.  Също така обаче трябва да имате предвид, че всяка цифра от двуцифрените числа също има значение. В нашия пример 1 и 3 поотделно и те въздействат върху характера на човека.

числа дата на ражданеЧислото 1

Носителят на 1 започва ентусиазирано всяко начинание. Има смелост и знае какво иска, притежава силна воля, интелигентност и бързина. Не се бои да опита нещо ново и винаги поема път, по който другите не са вървели. Единицата обича да работи сам и му харесва да открива и изследва нови неща. Има качества на водач, стига да има наоколо други, които да организира и ръководи. Единицата обича да започва нещата, но не и да се занимава по-нататък с подробностите.

Числото 2

Носителите на 2 притежават чувствителност, емоционалност и чудесни способности за общуване. Живеят на бавни обороти – разсъждават, изглаждат недоразуменията, уравновесяват. Двойката обича красивите неща и сътворяват хармония в света, който ги заобикаля. Държат на точността и принципността, взискателни са и подредени. Хората с числото 2 могат да станат много ревниви, обсебващи и да изпитват собственическо чувство.

Числото 3

Вибрацията на 3 е изобилна, вълнуваща, бълбукаща от радост. Носителите му са спонтанни, не обичат да планират. Надарени са със свръхестествен усет, озовават се на подходящото място в подходящото време, имат късмет във всичко. Тройките обичат да флиртуват. Харесва им свободата да използват въображението си за създаване на творчество и красота. Ако започвате проект, назначете 1 на борда, 2 за търпелив и прецизен в екипа, 3 за бърз, умен и забавен, който да освети цялата картина.

Числото 4

Мотото на 4 е стабилност и материалност. Представлява принципа на създаване на форма и основа за планове, идеи, мечти, мисли и чувства. Четворката дава форма на нещата, прави ги стабилни и ги структурира. Хората с това число рядко закъсняват. Те са изключително точни и изпълнителни. Губенето на време е според тях е строго забранено. Имат нужда от сигурност – в брака, бизнеса и в правото си да бъдат такива, каквито са. Това число ги прави верен и зависим партньор. Не обичат да им се нарежда.

Числото 5

Носителите на 5 обичат свободата. Докато имат разнообразие, те са щастливи и предизвикани да действат. Искат да променят нещата, да проявяват гъвкавост, да бъдат информирани и да откриват възможности за изява. Носителите на 5 са авантюристично настроени, пътешествията са особено вълнуващи за тях, защото се срещат с нови хора, посещават различни места, живеят в различно обкръжение, а те умеят да се адаптират. Петиците са в стихията си в областта на рекламата, маркетинга, продажбите. Те могат да продадат всичко на всеки, тъй като са много убедителни.

Числото 6

Носителите на 6 желаят да обичат и да бъдат обичани, да се грижат за другите, да поемат отговорност. Те имат желание за красота и любов. Тя или той може да идеализира брака или връзката, поради което ще е трудно да живее реалния живот. Създават уютен дом, красива околна среда. Носителите на 6 се интересуват от реформи и принципи.

Числото 7

Никое друго число не обича да се усамотява толкова, както числото 7. Тези хора са самотници и обичат да вършат работата в уединение – за да мислят, съзерцават или просто да се взират в стената. Мълчаливи и необщителни, за тях е трудно да изразят мислите си, а дори още по-малко – чувствата си. Те винаги търсят сърцевината на нещата и не се задоволяват, докато не се убедят , че отговорът е абсолютно точен.

Числото 8

Те притежават големи резерви от сила, смелост и самообладание. Най- големият интерес за тях са парите и как могат да бъдат спечелени. Осмиците се нуждаят от план, за да насочат мощната си енергия. Тези хора имат смелостта да се нагърбят с големи проекти, да поемат финансови рискове. Интересуват се от тайни общества, в които има организация и структура. Те винаги са честни и прями.

Числото 9

Носителите на това число са романтични, магнетични, отговорни, емоционални и често независими лидери. Те обичат дома, семейството и приятелите. Очарователни са и показват голямо съчувствие, разбиране и топлота. Приятни и добри събеседници, те харесват живота. Обичат силно и страстно, но в същото време изпитват болка и мъка със същата интензивност.

Прочетете още:

– [highlight] Характеристики на числата от 1 до 9 според датата на раждане [/highlight]

– [highlight] Първата гласна в името [/highlight]

– [highlight] Как ви влияят числата на улицата и дома? [/highlight]

– [highlight] Дните през седмицата [/highlight] : всеки ден от седмицата носи със себе си своята вибрация и ние сме подвластни на тази вибрация.

– [highlight] Лечебни кодове [/highlight] : възстановяване здравето и хармонията на човек чрез концентрация върху числа.