Дните през седмицата

дните през седмицата

Всеки ден от седмицата носи със себе си своята вибрация и ние сме подвластни на тази вибрация.

Понеделник

Понеделник е наситен с емоции. Могат да се очакват всякакви изненади, промени и безпокойства. Не се препоръчва тежката дните през седмицатаработа. Не е добър ден за бракосъчетания. На този ден се покровителстват жените.

Цветове отговарящи за понеделник: бяло, сребристо

Вторник

Вторник може да се окаже напрегнат ден. Психиката е по-лесно възбудима и има вероятност да се прояват агресивните свойства на характера. Благоприятен ден за разумни бизнес отношения. Също така и за сключване на брак.

Цветове отговарящи за вторник: лилаво, червено

Сряда

Сряда е най-веселият ден от седмицата. Тогава сме най-активни, възприемчиви, делови, мислещи. Добър ден за взимане на важни решения, търговски сделки, пътувания. Не е добър денят за сключване на брак.

Цветове отговарящи за сряда: весели, пъстри, синьо, зелено

Четвъртък

Четвъртък е подходящ ден за планиране на делови преговори, срещи с приятели. В този ден сме най-комуникативни и общителни. Добър ден за сключване на брак.

Цветове отговарящи за четвъртък: жълто, зелено, виолетово, индигово

Петък

Петък се характеризира с повишена чувствителност и емоционален подем.  Добър ден е за запознанства, срещи, сключване на брак.

Цветове отговарящи на петък: розово и светлосиньо

Събота

Събота е денят избран от Бог. Това е идеален ден за сключване на брак и предлага най-голяма гаранция за щастлив семеен живот. Съботата е благоприятна за уединение, медитация, анализиране, приключване с нещата.

Цвят отговарящ за събота: тюркоазено

Неделя

Неделя е благоприятна за големи планове, оригинални идеи, запознанства. Дава усещане за свобода и подем на жизнените сили.

Цветове отговарящи за неделя: жълто, кремаво, оранжево

 

Прочетете още:

– [highlight] Характеристики на числата от 1 до 9 според датата на раждане [/highlight]

– [highlight] Първата гласна в името [/highlight]

– [highlight] Как ви влияят числата на улицата и дома? [/highlight]

– [highlight] Дните през седмицата [/highlight] : всеки ден от седмицата носи със себе си своята вибрация и ние сме подвластни на тази вибрация.

– [highlight] Лечебни кодове [/highlight] : възстановяване здравето и хармонията на човек чрез концентрация върху числа.