Книга: „Капките на д-р Бах – лечебната сила на нежността“

книга - капки на Бах

книга - капки на БахМного от болестите на съвременното общество могат да бъдат предотвратени чрез древни лечебни техники, повлияващи психичното състояние и свързаните с него емоции. Съвременните достижения на науката недвусмислено потвърждават господството на ума над материята. „Психиката и тялото са толкова тясно свързани едно с друго, че когато умът се промени, тялото не може да не го последва!”

Все по-често безнадеждно болни и „отписани” от традиционната медицина се обръщат за лечение с билки, рейки, йога, медитация, кристали, хомеопатия, терапия с цветята на д-р Бах … Необятната Вселенска енергия ни предлага изобилие от разнообразни начини за възстановяване на здравето.

В тази книга ви предоставям възможност да се докоснете до уникалната Баховата терапия, да усетите нейната съвършена простота и целебно въздействие. Ще разберете как 38 есенции от цветове позволяват на терапевта да ги използва като 38 ключа, които разблокират зациклили емоционални състояния, причиняващи болести. Освен това есенциите помагат на човек да тръгне по пътя на промяната – да „намери” себе си, да бъде себе си. Те са и чудесна профилактика на ежедневния стрес, на който сме подложени.

Ще се запознаете и с конкретното въздействие на всяка една от 38-те есенции. Ще бъдете изумени от уникалните възможности на капките за спешна помощ – SOS  (Rescue Remedy). Ще си отговорите на въпросите: Имат ли капките на д-р Бах плацебо ефект? Как те въздействат на децата и животните? Имат ли противопоказания или са напълно безвредни?. Ще се докоснете и до някои мои случаи от практиката. Възможно е да разпознаете и себе си в тях. Идвайки при мен, хора признават, че цветята на д-р Бах са последната им надежда, а след време наричат себе си „… най-щастливия човек…”

Цена: 9,80 лв

За покупка пишете на автора – [highlight] Зоя Чакърова [/highlight]

[notification type=“notification_mark“ ]Препоръчан продукт![/notification]