Денят на раждане

Децата, родени през различните дни от седмицата идват на този свят със строго определени кармични атрибути. На духовно, емоционално и ментално равнище те носят със себе си отпечатъка на този ден и това до голяма степен предопределя пътя на бъдещото им развитие… освен ако те самите не решат какво точно искат да променят.

Денят на раждане

Понеделник

Децата родени в понеделник са емоционални, чувствителни, интуитивни, проницателни и изпълнени с фантазия. Способни са да възприемат явленията от ефирния свят и фините вибрации. Лесно се адаптират в средата където се намират. Могат да бъдат непостоянни, капризни и да променят настроенията си. Обичат дома и семейството.

Вторник

Децата родени във вторник имат твърд характер. Лесно избухливи и обичат да командват. Непредсказуеми и борбени в постъпките си. Умело умеят да прикриват чувствата си.

Сряда

Децата родени в сряда са общителни, приказливи, любознателни. Контактни са и имат много приятели, те никога не могат да останат сами. Имат разностранни интереси и развит интелект. Обаятелни са и реагират адекватно на променливи за тях ситуации.

Четвъртък

Децата родени в четвъртък се отличават с изключителна жизненост, енергичност, упоритост. Също така са контактни и сърдечни. Притежават развита интуиция за бъдещи събития. Правят каквото сметнат за добре и много трудно отстъпват. Постигат успехи във всичко с което се занимават. Обичат спорта, пътуванията.

Петък

Децата родени в петък са чувствителни, привлекателни, ласкави , обаятелни. С променливи настроения. Невъзможно е да ги сложите в тесни рамки. Обичат да усещат свободата, да творят…притежават творчески заложби. Привързани са към дома и семейството, където да усещат приятната атмосфера.

Събота

Децата родени в събота са търпеливи, сдържани, самостоятелни и дистанцирани. Живеещи в техен свят. Притежават развит интелект и чувство за отговорност. Могат да пазят тайни. Понякога мърморят и критикуват.

Неделя

Децата родени в неделя се отличават с жизненост, доброта, откровеност, енергичност. Притежават многобройни заложби и таланти. Индивидуалността им е силно развита и имат активно проявяване в околния свят.

Прочетете още:

– [highlight] Характеристики на числата от 1 до 9 според датата на раждане [/highlight]

– [highlight] Първата гласна в името [/highlight]

– [highlight] Как ви влияят числата на улицата и дома? [/highlight]

– [highlight] Дните през седмицата [/highlight] : всеки ден от седмицата носи със себе си своята вибрация и ние сме подвластни на тази вибрация.

– [highlight] Лечебни кодове [/highlight] : възстановяване здравето и хармонията на човек чрез концентрация върху числа.