Телекинеза

телекинезаТелекинезата, наречена още психокинеза, представлява способност за преместване на материални обекти в пространството със силата на мисълта.

Това сте го гледали в много филми, като започнете от „Междузвездни войни”, преминете през „Матрицата” и стигнете до „Властелинът на пръстените” и „Хари Потър”. Дали обаче тази функция на човешкия мозък представлява възможна реалност или е просто фантастика?

Представете се, че получавате страхотен подарък – изключително мощен свръхкомпютър. Освен всичко друго, присъщо за компютрите, той може да прави и необикновени неща, например, може начаса да материализира това, което показва на екрана само с едно натискане на специален клавиш. Може също така да ви телепортира в миналото или бъдещето като истинска машина на времето и т.н. Благодетелят, от който сте получили подаръка, не ви е казал нищо за способностите на този компютър. Не ви е оставил дори книжка с инструкции за употреба. Но той също така не ви е казал и нещо такова: „Давам ти този компютър, но ти можеш да използваш само 2-3% от неговите възможности.” Това би било нелепо. Добрякът просто ви е оставил скъпоценния подарък, за да правите с него каквото си поискате.

Този подарък е вашия мозък. Това, че човек се е научил да използва само 2-3% от възможностите на мозъка си е негов проблем. Между впрочем, телекинезата е заложена във физиологията на човешкото тяло. Нещо повече – човешкото тяло не би могло да функционира, ако мозъка не използваше телекинеза ежедневно, ежечасно, всяка минута и секунда от съзнателния човешки живот.

  • Не вярвате? Искате да се убедите сами?
  • Седнете някъде удобно, на тихо място.
  • Затворете очи и се отпуснете.
  • Вдишайте бавно и дълбоко няколко пъти.

Сега си представете, че влизате в собствената си кухня и отваряте вратата на хладилника. Отвътре ви полъхва хлад. Пресягате се и вземате в ръката си един голям и сочен лимон. Кората му е жълтозеленикава, студена и леко грапава. Вие помирисвате лимона. Свежия дъх на цитрус изпълва ноздрите ви. Вземате един нож, слагате лимона на масата и го разрязвате през средата. После бавно вдигате едната половина на лимона и я захапвате здраво през срезната повърхност. Стискате силно челюсти и обилно количество студен и кисел лимонов сок нахлува на обилни струи в устата ви и потича по брадата и шията…

Ако правилно сте изполвали въображението си, в този момент вашата уста трябва да е пълна със слюнка.

А? Какво стана? Една мисъл, една съвсем безобидна мисъл (за лимон) изцеди слюнчевите ви жлези! Тази незначителна мисъл, която идва отникъде, буквално от нищото, накара слюнката ви да се придвижи с бясна скорост по каналите на слюнчените ви жлези и да се излее в устата ви като преляла през бента пълноводна река.

Осъзнавате ли на какво сте способни?

Разбирате ли, че мозъкът ви използва телекинеза, без дори да си давате сметка за това?

Това се случва във всеки един момент, винаги, когато си помислите нещо, каквото и да било!

Случвало ли ви се е да сънувате кошмар и да скочите в съня си целите потни и сковани от ужас, с разтуптяно сърце, учестено дишане и свит на топка стомах! Каква е истинската причина за това състояние? Какво друго освен вашите мисли по време на съня ви е накарало тези органи да се движат по бързо, да се местят в пространството на физическото ви тяло!

Горното твърдение е неоспорим факт и си струва да се повтори:

Мислите, които прелитат като неуморни лястовички през главата ви, непрестанно предизвикват функционални промени (чрез телекинеза) във всички органи на вашето тяло – съкращават се мускули, кръвта почва да се движи по-бързо, кръвното ви налягане се повишава, дишането се учестява, отделят се сокове, стомахът се свива в обратна посока и вие повръщате, бъбреците бурно отделят урина и т.н.

Помислете върху това!

[notification type=“notification_mark“ ]Честито! Вие вече знаете, че имате способността със силата на мисълта си да придвижвате материални обекти в собственото си тяло. Тази способност е на нивото на едва покълнали семена. Поливайте кълновете, грижете се за тях и кой знае – утре може да станете като някой от героите, на които тайничко завиждате, докато гледате фантастичните филми.[/notification] 

Възможно ли е това?

Няма значение какво смятам аз.

Важно е какво мислите ВИЕ!