Пенис със силикон

Всички мъже си мечтаят за уголемяване на пениса така, както жените са маниачки на тема големи гърди. И едните и другите използват различни средства за уголемяване на пенисите и гърдите. Мъжете си инжектират в препуциума течен парафин, а понякога силикон. Тези чужди за организма вещества водят до възпалителна тумороподобна реакция. Когато инжектираното вещество е течен парафин, тогава този подобен на тумор процес се нарича парафином. Ако са инжектирани липиди, той носи името липогранулом. Уролозите изрязват тези деформирани и уголемени пениси поради тежките възпалителни и склеротични усложнения. После се налага да правят пластики, за да възстановят стария „малък” размер на пениса.Пенис със силикон

 Един от най-известните пластични хирурзи в България денонощно оперира женски гърди с инжектиран преди време нискокачествен силикон.

– Като им се „спука” гърдата и като се разлее силикона в подкожието и става една … не мога да ти я опиша! – сподели веднъж той. – Силиконът се „стича” надолу под кожата и стига чак до корема. Събира се като колан – препаска около кръста! Не можеш да си представиш колко кожни разреза трябва да направя, за да изтегля цялото количество чуждо вещество. Операциите продължават по четири – пет часа и след това жените приличат на жертвите на Били Изкормвача!

– При всички гърди със силикон ли съществува риск от „спукване” – не можех да повярвам аз. – То, човек да го е страх да я пипне такава, да не говорим ако реши някой да я стисне!

– Не, естествено! Така става, когато се използва нискокачествен течен силикон, който се инжектира в тъканта на млечната жлеза със спринцовки. За по-бързо и по-евтино. Когато се прави пластика на гърда с висококачествен материал, проблеми няма! Сещаш се обаче, че това струва доста по-скъпо. А ние сме свикнали в повечето случаи да избираме евтиното!

– Добре, а тези чужди материали, които се имплантират и стоят в тялото години наред, не увеличават ли риска от развитие на рак в тези тъкани?

– Един Господ знае! – усмихна се хирурга. – Ние ще разберем отговора след 10-20 години.