Огледалният образ

Истина ли е това, което виждаш ?

Много често това, което виждаш в огледалото коренно се разминава с това, което би искал да видиш. Причините за това биха могли да бъдат следните:

Ти виждаш отражение на една действителност, създадена неосъзнато от теб, под влияние на другите. С други думи, действителността, която огледалонаблюдаваш, всъщност е чужда действителност. Тя не е само твоя, затова не ти харесва. Това е образ от т. нар. „Социално огледало”. Ти не се виждаш само през своите очи, а наблюдаваш себе си и през погледа на близки и познати.

Нещата, които не харесваш, съществуват само защото ти им обръщаш внимание. Тях ги има, защото ти самият ги създаваш, само като ги наблюдаваш.

Огледалото отразява твоята сянка. Всичко, което не харесваш и подтискаш, по обиколния път на проекцията намира материален израз в твоето тяло и твоето обкръжение.

  • Мога ли да отслабна?
  • Мога ли да стана по-красива?
  • Мога ли да изглеждам секси?
  • Мога ли да се подмладя с 10-15 години?

ДА, можеш да направиш всичко, каквото решиш! И ти отлично го знаеш. Можеш да намериш хиляди примери и доказателства за такива хора. Просто се огледай.  Самият факт, че си задаваш тези въпроси, означава, че съществува и отговор „ДА”. Иначе се обезсмисля самото питане.

Не гледай нещата, които ти се струват грозни и те ще изчезнат от твоя живот!

Има хора, които обичат да си похапват сочни живи хлебарки и тлъсти лигави червеи. Ако на теб това не ти харесва, просто насочи своето внимание към шопската салата, сачовете и мешаната скара. Толкова е просто.

Когато се гледаш в огледалото, харесай нещо от себе си и му се радвай. Все има нещо хубаво у теб. Разгледай внимателно лицето, косата, тялото си, детайл по детайл. Избери само тези неща, които ти харесват. От този момент насетне гледай само тях и им се радвай! С всяко следващо заставане пред огледалото се постарай да търсиш и откриваш все нови и нови красиви неща у себе си. Прави това известно време и ще забележиш, че се променяш. Ще започнеш да срещаш доказателства за това, че се разхубавяваш – някой ще ти се усмихне, друг ще ти направи комплимент, ще засечеш завистливия поглед на колежката. Пробвай!

Стани огледало!

Представи си, че ти си огледалото, в което се отразява всичко, което е близо до теб. Просто отразявай като огледална повърхност реалността, с която се сблъскваш, без да я окачествяваш като добра или лоша. Оледалото не се мръщи, когато в него се огледа някой грозник. Ти също не си разваляй настроението заради това, че колегата ти е вкиснат. Не спори с него. Спорът е безсмислен, защото действителността за колегата ти е различна от твоята действителност. Често неговата гледна точка е различна от твоята, макар да говорите за едно и също нещо. Освен това, ти не си се родил, за да оправиш света. Родил си се, за да се радваш на нещата, които ти харесват и да създаваш още от тях. Обръщай внимание само на хубавите неща от живота, а всичко останало отразявай като огледало.

Огледалото може да те пази в съня ти!

От преди около 80 години е установено, че от земната повърхност се излъчва енергия, породена най-вече от теченията на подземните водни басейни. Тези енергийни лъчения са под формата на ивици, широки около педя и формират мрежа, с размери на дупките на „плетката” около 2 метра. Тази структура се нарича мрежа на Хартман на името на откривателя си. Местата на пресичане на ивиците, както и участъците, в които те се сливат, са с особено вредно излъчване и се наричат геопатогенни зони. В стаята, в която работите или спите има по няколко такива точки.

Ако геопатогенна зона се окаже в близост до или под вашето легло, тя ще ви „облъчва” цяла нощ. В каквато и посока да въртите леглото, вие няма да можете да спите спокойно, често ще сънувате кошмари, сутрин ще се събуждате с главоболие и ще се чувствате смазани от умора.

Как да неутрализирате вредното влияние?

Вземете огледало с размерите на длан. Няма нужда от по-голямо. Поставете огледалото под леглото, приблизително там, където се намират гърдите ви, когато легнете.

Огледалната повърхност да бъде обърната към пода (земята)!

Сега лягайте, спете спокойно и бъдете сигурни, че геопатогенните лъчи ще бъдат отразени и върнати обратно в земната повърхност. Преценете сами!