Цветотерапията на д-р Бах ни променя. Но как?

цветотерапия-на-бах1

Скъпи приятели, вие които вече сте имали щастието да се докоснете до тази уникална терапия и вие, които може би ще решите да опитате, ще споделя с вас моите опитности. цветотерапия-на-бах2

От години с любов, благодаря на Бог за всеки ден, защото правя това, което винаги съм желала.

Тази нежна терапия неусетно ви прави щастливи и здрави, а аз съпреживявам заедно с всеки един от вас…

Вече не се натъжавам дори от лечебните ви кризи, защото зная, че светлите периоди стават все по-дълги и по-дълги…

Вярата ми във вашата вътрешна Сила е нараснала стократно, защото всеки ден я виждам. Възхищавам се от повечето от вас, които продължавате по пътя на промяната, въпреки „тъмните периоди”. Не спирам да се изумявам от чудесата, които се случват!

„Нелечими” болести след продължителна терапия са лечими!

Знам колко е трудно да промениш стар закостенял мисловен модел, създаващ ти здравословен проблем…

Медикаментите временно подобряват състоянието и след време… пак хората са болни.

Д-р Бах не е наблягал по време на консултацията, върху здравословните проблеми на пациентите. Те са му били необходими само като информация, за да вникне в емоционалното състояние на човека, да „види” духовната причина за болестта.

Първият му въпрос е бил: „Какво ти пречи да бъдеш щастлив?…”

„Какво ти пречи да си щастлив?…” Отговорете си…искрено.

И се доверете на капките.цветотерапия-на-бах1

Те неусетно във времето ще „докоснат” вашите фини тела, ще изчистят стари шокови състояния, ще сменят негативни за вас мисловни модели с позитивни.

Те ще ви помогнат да си простите и да простите. Ще възвърнат вашата загубена увереност. Ще ви помогнат да се опознаете още по-добре. Ще се освободите от желанието за контрол, продиктувано от дълбоко скрит страх. Ако сте се отдалечили от висшия си Аз и не чувате гласа на интуицията си, ще го направите. Ще се отпуснете и доверите на живота.

Стари страхове ще са минало. Апатията ще се замени с желание за живот, а не вегетиране.

В книгата си „Вибрационна медицина” Ричард Гърбър много нагледно е представил въздействието на капките, които с лекота докосват нашето физическо, етерно, астрално, ментално, каузално тяло и достигат до Висшия ни Аз.

Няма друга терапия, която да лекува в такава дълбочина.

Преди време моя пациентка сподели интересно преживяване.

Години преди да започне терапията е имала сериозни здравословни проблеми – камъни в жлъчката. Тъй като е жена, търсеща алтернативни форми на лечение, не се е вслушала в „компетентния” съвет на лекарката си да се оперира. Успяла е с помощта на билки, визуализиране, вегетарианска храна, изчистване на Ч.Д. и Ж.М. напролет с лимонов сок и зехтин да се излекува напълно.

Две последователни години ехографските изследвания са нормални. Започна терапията здрава. Но … още първата нощ, след приема на капки, тя се е събудила около 3 часа през нощта с познатата, тъпа болка отдясно…

Страхът я сковал. Не знаела какво да мисли. След 15, 20 минути болката отшумяла. Това се повторило и следващата нощ.

Силно обезпокоена сподели с мен. Обясних и щастлива, че процесът на лечение веднага се е задействал. Капчиците са чистили остатъците от духовната причина във фините и тела.

На енергийно ниво тя го е усетила.

Минаха години оттогава, а жената е здрава и щастлива! Няма и помен от дългогодишния проблем

Ето защо се „връщат” старите болести. Ние се справяме със симптомите само на физическо ниво, но проблемът е в дълбочина. Ако не се „бръкне” надълбоко, излекуване няма.

Прочетете още:

Цветолечение на д-р Бах

Случаи от практиката с Бахова терапия 1-ва част

Тест за индивидуална комбинация – капки на Бах