Д-р Катерина Яковлиева

Д-р Катерина Яковлиева 1Доста време работих в Системата на Бърза медицинска помощ. От десетина години се занимавам професионално с алтернативна медицина. Постепенно осъзнах, че човешкото тяло не е прост сбор от отделни органи – сърце, черен дроб, бъбреци, а е едно цяло, изградено от клетки, които работят в абсолютен синхрон. Дори само една клетка да е в дискомфорт, това се отразява на всички останали клетки, т.е., настъпила е промяна в целия организъм. Здравето зависи от състоянието на ума, емоциите, храненето, движението, дишането и др. Всичко това го проследявам чрез апаратите за диагностика, с които работя. Когато за първи път се проверих чрез компютърна диагностика на апарата “ОРИОН ”, бях изумена от това, което открих за себе си: наполовина затлачени кръвоносни съдове от атеросклеротични плаки, задръстени дебело черво, черен дроб, бъбреци, понижен имунитет, стрес, обезводнен организъм. Установих с колко много токсини е пълно тялото ми и започнах да търся различни естествени начини, за да се освободя от тях. Постепенно открих много и различни естествени методи за отстраняване на отровите на физическо, емоционално и умствено ниво, защото ние не сме само физическо тяло. Запознах се с различни начини на хранене, за да профилактирам моето здраве и здравето на хората, идващи на преглед при мен. Това беше дълъг, труден и интересен процес през годините, тъй като всичко тествах първо върху себе си. Вече имам изграден ПЪТ ЗА ЗДРАВЕ, който обновявам непрекъснато и споделям с всичките си пациенти. Той включва: режим на хранене, начин на мислене, позитивиране на емоциите, физически упражнения, дишане и други природни методи за подобряване на здравето.

     Абсолютно съм сигурна, че когато по-дълго време през деня съм радостна, по- голям процент от храната ми е сурова, повече съм се движила (ходене пеша, йога, дишане), толкова по-здраво и енергично е тялото ми. Клетките на нашите тела са здрави и работят в оптимален режим ако консумираме жива храна. Живата храна е сурова. Тя алкализира нашите тела, които са вкислени от стреса, страха, храната, водата, въздухът, с които протича ежедневието ни. На всички нас ни е нужна промяна и воля за осъществяването и.

     Моята промяна започна, когато си направих за първи път диагностика на апарата „Орион”, който работи на базата на торсионните полета (дава информация на клетъчно ниво за всички органи и системи).

     Ползвам и квантов анализатор, за да придобия за много кратко време информация за здравословното състояние на човека и да му дам ”моя път за здраве”.

     Правя и „качествен анализ на кръвта”- отново информация за цялостното състояние на организма.

     Апаратите са модерни и профилактични.

     Заповядайте за промяна!

     Това беше дълъг, труден и интересен процес през годините.

Програмата “Антистареене” представлява нов вид практическа дейност в областта на геронтологията, основната цел на която е да предложи пътища за подобряване здравето наД-р Катерина Яковлиева 2 хората и забавяне на тяхното стареене.

Кабинетът по алтернативна медицина на д-р Е. Яковлиева предлага на вашето внимание програмата “Антистареене”, която е разработка на екип от специалисти, ръководен от руския учен – биофизик Валерий Николаевич Гуржеев, автор на множество изобретения.

Програмата “Антистареене” няма алтернатива, защото в нея са заложени методи за възстановяване на естествените физиологични процеси, а именно – усвояването на продуктите на храненето, естествена детоксикация на организма и повишаване на имунния и енергиен статус на човека.

Програмата представлява съвкупност от авторски методики и световно известни, научно доказани методи за благоприятно въздействие върху здравето на човека:

 • Д-р Хулда Кларк, САЩ – „Лечение на всички заболявания”
 • Д-р Йоанна Будвиг, Германия – „Ракът – проблемът и решението”
 • Д-р М.А.Семенова, Русия – „Очистись и живи без паразитов”
 • Д-р Давид Шрайбер – “Антирак”
 • Д-р Джон Пагано –   “Лечение на псориазис” – природната алтернатива

Идеологията й е представена в авторската ни книга “Чистото дебело черво – основа на живота” и в книгата “Антистареене”, която предстои да бъде издадена.

Участвайки в програмата “Антистареене” вие ще научите:

 1. как можете да отслабнете, без да нарушите основните жизнени процеси в организма.
 2. цялостната картина на състоянието на Вашите метаболитни процеси, Вашия енергиен и имунен статус.
 3. по какъв начин да се храните правилно.
 4. какъв тип физически упражнения да прилагате в зависимост от адаптивните свойства на Вашия организъм.
 5. какви процедури трябва да прилагате в домашни условия, за да не боледувате и да не употребявате лекарства.

Програмата включва:

1. Компютърна акупунктурна диагностика, която определя енергийния статус, нарушенията на метаболитните процеси и адаптивните свойства на организма.

2. Детоксикация и Депаразитация на организма от токсини и паразити, с помощта на специализирани уреди, фитопродукти, ефирни масла, и противопаразитна терапия по метода на Хулда Кларк.

3. Режим на хранене – електронно – донорна кетогенна диета. Включва продукти от органичен произход, съдържащи незаменими амино и мастни киселини; плодове, зеленчуци и сокове, семена, ядки и други.

4. Хранителни добавки – витамини, антиоксиданти и микроелементи.

5. Физическо натоварване, в зависимост от адаптивните свойства на организма.

6. Древен даоски метод за възстановяване на костния мозък, чрез въздействие с вибрационен уред.

Поканваме Ви да се включите в програмата “Антистареене”, в резултат на която ще постигнете:

 1. Възстановяване на метаболитните процеси.
 2. Увеличаване усвояването на кислорода в организма.
 3. Нормализиране на алкално – киселинния баланс на организма (pH) и редокс-потенциала (ОВП).
 4. Отсраняване на свободните радикали, които са причина за стареенето в резултат на смъртта на клетките и разрушаването на генетичния апарат.

Програмата “Антистареене” ще Ви научи защо външната красота се формира на молекулярно – клетъчно ниво вътре в организма и по какъв начин можете сами да управлявате собственото си здраве.

Програмата е с продължителност 10 дни и се провежда в Пловдив, ул. „Иван Рилски“ № 52.

На 31.10.2012 г. от 18.30 часа в залата на ул. “Иван Рилски” №52, етаж 2, ще бъде изнесена встъпителна лекция, която ще Ви запознае с общата идеология на програмата и начина на нейното провеждането. Лекцията е безплатна.

Контакти за записване за иновационната програма „Антистареене“ без лекарствени средства:

Мария Стойчева

Гл. администратор на програма “Антистареене”

GSM: 0886 / 83 51 83

 

Д-р Екатерина Яковлиева

Кабинет по алтернативна медицина

гр. Плодвив, ул. „Иван Рилски“ 52

GSM: 0879 / 900 334