Случаи от практиката с Бахова терапия 2-ра част

Нови случаи от моята практиката - Зоя Чакърова, бахов терапевт

15. Т. С. е момиче на 20 години с много сериозни хормонални проблеми. Провеждано е медикаментозно лечение в продължение на години. Поради страничните ефекти на ползваните медикаменти лекарите спират терапията. Момичето в продължение на година няма цикъл. Освен това има и запек . Изхождането е през 5 или 6 дни и то само ако използва различни слабителни, които сменя непрекъснато. Започна терапията на д-р Бах с недоверие…., като последна надежда…

Какво се случи.

Един месец след прием на индивидуалната комбинация заедно с капките за спешна помощ – SOS се освободи от запекът! Момичето сияеше!

Вторият месец – момичето беше в цикъл !!!

Сияех и аз заедно с нея!

Терапията ще продължи още няколко месеца, за да е траен ефекта.

Всеки физически проблем си има своята скрита духовна причина. Чрез капките на д-р Бах тези причини се отстраняват и физическите болки остават като спомен.

Novi_Slu4ai_Practika_116. Р. С. е дете на 8 години. Започнало е да се напикава на 5 години, почти всяка нощ. Детето е чувствително, самотно, със слаба концентрация в училище, с комплекси за малоценност и чувство за вина. Започна терапията на д-р Бах, като преди това родителите бяха използвали и други форми на лечение без резултат. Още първият месец се появиха положителни резултати. Детето се почувства по-уверено и спокойно. Повиши някои оценки в училището. На вторият месец нощните напикавания започнаха да се разреждат. След 5 месеца прием на индивидуална комбинация заедно с капките за спешна помощ-SOS детето се избави напълно от нощното напикаване. Почувства се и голямата разлика в поведението на детето. Цялото семейство е щастливо!…заедно с мен !!!

17. А. М. е жена на 50 години. Изпаднала е в тежка депресия след смъртта на съпруга си преди 7 години. Сменяла е различни видове антидепресанти, използвала е и различни билкови успокояващи комбинации, но ефектът е краткотраен.

При мен дойде напълно отчаяна. Беше готова да опита и тази нова за нея терапия, препоръчана от приятелка, която е видяла лично ползите на Баховата терапия. Започна лечението, премина и през лечебните кризи, но не се отказа. Страховете, безпричинният плач, повръщането, „свитата топка” и болка в областта на слънчевия сплит, честите настинки останаха вече в миналото и след 7 месечна терапия.

Няма по-голямо щастие за един бахов терапевт от върнатата усмивка на един човек !

Novi_Slu4ai_Practika_218. З. Б. е жена на 47 години. Години е имала проблеми с жлъчката – (камъни), колит, запек, хемороиди. Жената е много чувствителна и усмихната. Крие дълбоко в себе си проблемите и не ги показва, но прикритата емоция бавно и сигурно разрушава физическото тяло. Не е привърженик на традиционната медицина, затова се е лекувала с билки, гладуване и др. методи. Имала е добри резултати, но след време проблемите пак са се връщали. Дойде при мен с вярата, че ще си помогне. Още на втория месец резултатите бяха на лице. Жената беше наясно с духовните причини на заболяванията си, знаеше че и е необходимо време, за да се излекува напълно. След една година терапия З. Б. споделя, че се чувства като на 25 години. Няма и следа от физическите проблеми. Възвърна усмивката си!

19. Е. Н. е девойка на 25 години. От години цикълът и е бил нередовен. Страдала е и от слънчева алергия, от вътрешни разширени вени, запек. Въпреки природосъобразния начин на живот, който водела (вегетарианка от 7 години, спортувала, пиела достатъчно количество вода) момичето страдаше. Дойде при мен готова да опита и тази нова за нея терапия с не много големи надежди. Резултатите, обаче бяха смайващи за нея. Най-напред се сбогува със запекът, после със слънчевата алергия. Цикълът се нормализира и болезнените места от разширените вени, като че изчезнаха. Терапията продължи около 6 или 7 месеца. Сега тя е един от големите почитатели на д-р Бах и неговата уникална терапия- нежна и безвредна. Въпреки, че вече няма нужда от индивидуалните комбинации, при всеки появил се емоционален проблем използва капките за спешна помощ – SOS.

20. Наближава един от най-прекрасните сезони – пролетта. Не винаги обаче тя носи радост на някои хора. Особено в случаите, когато имат алергия към полени.

С. Т. е мъж на 65 години. Страда всяка пролет от силно изявена алергия. Опитвал е да си помогне и с традиционни и нетрадиционни методи. Уви! Няма ефект.

Дойде при мен на консултация пролетта на 2012 година. Очите му бяха зачервени. Видимо не се чувстваше добре. Започнахме с терапията – индивидуална комбинация, заедно с SOS капките и специална смес, с която да си пръска лицето.

След 15 дни С. Т. ми се обади развълнуван. Сподели, че на втория ден проблемът се е задълбочил, но аз го бях предупредила за лечебните кризи и той е продължил терапията. Постепенно започнал да се чувства все по-добре. А когато ми се обади вече беше прибрал спрея за пръскане, защото нямал нужда. Продължи само с вътрешен прием на капките.

За 15 дни С.Т. възвърна радостта си.

21. Н.Г. е дете на 6 години. Преди месеци силно разтревожената майка и я доведе при мен заради бронхиална астма, запек и много чести настинки.

Детето беше неспокойно, превъзбудено. Родителите се бяха опитвали да помогнат на Н.Г. използвайки различни начини на лечение- традиционни и нетрадиционни. Нямаше голям ефект.

Започнахме терапията с капките на д-р Бах. Променихме доста и хранителния режим. Например – премахнахме напълно от менюто на детето прясното мляко.

След няколко месеца детето е добре !!!

Здравословните проблеми ги няма !

Още случаи от моята практика – Прочети

Сходно